Angyalmágia

angyalmagia-2015-03-03Hogy mit is jelent pontosan az angyalmágia és miért fontos nekünk a 21. század elején? Egy spirituális új világ kezdetén.

Erről szeretnék neked beszélni kedves olvasó oly módon, hogy azt mindjárt ki is tudd próbálni a gyakorlatban, és várni a csodálatos szellemi erők hatását saját életedben. Te döntöd el, van-e hozzá bátorságod, hited, azaz valóban akarsz-e változtatni az életeden.

Micsoda misztikus szó hogy „MÁGIA”. Kicsit mindenki megfoghatatlannak, félelmetesnek, titokzatosnak látja és a  legtöbb ember el is zárkózik előle, vagy nem is hisz benne. Azt viszont elfelejtjük, hogy attól, hogy valamiben nem hiszünk, az nem jelenti azt, hogy nem létezik, és nem működik.

Kezdő mágusként én is féltem tőle, viszont a tudásvágyam nagyobb volt a félelmeimnél. Tanulgattam, próbálgattam és bizony volt olyan, amikor hibáztam és az visszacsapott. Így aztán gyorsan rájöttem, hogy nagyon veszélyes játék és komoly szaktudást igényel. Nem lehet csak úgy szertartásosan „hókusz-pókuszolni”. Természetesen házilag minden amatőr először a szertartásos mágiának esik neki, anélkül, hogy bármilyen szaktudása lenne hozzá, és a bajok már ezzel el is kezdődnek az életükben. Én is azon gondolkodtam, hogy tudnám a mágikus erőmet használni oly módon, hogy ha valami hiba csúszik be, abból ne legyen bajom, hisz a szellemi törvény úgy szól:

„A NEM TUDÁS NEM MENTESÍT A SZELLEMI FELELŐSSÉG ALÓL”

Az engem őrző szellemi erők gyorsan elém is tették a megoldást. Szegény angyalok bizonyára csóválták a fejüket, hogy kiválóan kommunikálok velük és mágikus erőim bontogatásához mégsem kérem őket. Szuper jó könyveket tettek elém, hogy rátaláljak arra a mágiára, amely a legkiválóbb, legtisztább, legerősebb, és amely észrevétlenül, biztonságosan hat az életemben. Lassú, magas rezgésű és kiküszöböli a hibát. Egész egyszerűen az angyalok és a szellemi vezetők nem teljesítik a kérést, ha az szellemi törvénybe ütközik. Így nem lesz belőle problémánk.

Egy kiválóan hatásos, erős, kipróbált technikát szeretnék neked átadni.

Először is ANGYALOLTÁRT készítünk. Szükségünk lesz egy kis helyecskére a lakásban, és egy kicsi terítőre.

Tegyünk rá füstölőt, friss virágot, angyalkákat, féldrágaköveket, esetleg szentképet (Jézus, Mária) ki-ki hite, ízlése szerint. Fontos négy darab fehér gyertya, lehet mécses is. Kizárólag fehér gyertyával dolgozik az angyalmágia és illik tudnunk, hogy a fehér a kérés színe.

Előveszünk tiszta papírt, tollat és a már megfogalmazott kérésünket leírjuk. Ha ismerjük az angyal abc-t, akkor azzal is írhatjuk, csak az sokáig tart, de óriási energiát szabadít fel. Az ANGYAL ABC a thébai abc-ből ered. Az is megfelelő, ha nem azzal írod, csak saját kézírásod legyen és lelkedből szóljon a kérés. Az aláírásod mindig az egész neved legyen. Segítek neked fogalmazni kedves olvasóm, te pedig próbáld ki, és ha teheted, jelezz vissza nekünk.

“Kedves szellemi vezetőim, arkangyalok és angyalok!
Gyógyítást, tisztítást, védelmet kérek szépen tőletek fizikai, spirituális, intellektuális, szerelmi életterületeimre. Beleértve az anyagi biztonságot és a párkapcsolatomat is. Kérlek titeket, segítsetek megtalálnom a hivatásomban a helyemet is. Szeretnék békében, harmóniában, szeretetben, boldogan élni.
Legyen meg a te akaratod,
Amen.
Köszönöm: Angel”

Mielőtt elkezdünk írni az oltárunk előtt, gyújtsuk meg mind a négy darab fehér gyertyát és a füstölőt. Írás után olvassuk fel hangosan négyszer az angyaloltárunk előtt a kérésünket és azt követően mondjunk el négy imát.
Hajtsuk össze a levelünket és helyezzük az oltárunkra. Hagyjuk leégni a négy gyertyát, ne fújjuk el. Hat hét után égessük el a levelünket, vagy legkorábban akkor, amikor az első változásokat észleljük.
Ez az angyalmágia három hónapig hat és három hét után már észleljük a szellemi támogatást, változásokat. Három hónap múlva ismételhetjük.
A fehérmágiában nincs „akarom”, csak „kérem” és „szeretném”. Így az angyalmágia szótárába is csak az fér bele.
Ha véletlenül olyasmit kérnénk, ami karmába ütközik, vagy szellemi törvénybe, azt nem teljesítik a szellemi vezetők és angyalok, viszont nem is kapunk érte büntetést, mert korrigálják. Míg ez más mágiáknál visszacsap.
Én egy komplett, minden életterületet felölelő mágiát írtam le neked kedves olvasóm, de te bármit írhatsz, ami úgy érzed, hiányzik az életedből. Területekre bonthatod, lehetnek külön kéréseid.
Azt is elárulom neked, hogy kiválóan gyógyítanak az angyalok ezzel a mágikus kéréssel és még átkokat és rontásokat is le lehet venni vele, csak jól kell fogalmaznod. Szóval kiváló módszer, hogy egyenesbe kerüljön az életed és tudd tartani a kapcsolatot a szellemi vezetőiddel. Erős védelem és kiváló iránytartást biztosít számodra, hogy ne tévedj el, megfelelő szellemi támogatottságot ad.
Szükségünk van rá, mert egy új spirituális világ kezdetén járunk, ahol a szellemi támogatottság nélkül nagyon nehezen lehet boldogulni. Márpedig a jövőben a magas rezgésű, tiszta energiák fognak uralkodni. Most még átmeneti időszakban vagyunk, és ezzel könnyebbé tudod tenni az életedet.
Szeretettel ajánlom neked az angyalmágiát, hogy meglegyen a biztonságod és tudj szeretetben, szellemi védelemben élni.
Mágia sokféle van, de kipróbálásra kizárólag ezt javaslom, a többiről meg a legközelebbi alkalommal beszélgetünk.

Szeretettel: Angel