MÁGIA I.

Magia-1Utolsó alkalommal az Angyalmágia biztonságáról beszélgettünk és figyelmedbe ajánlottam, hogy házilag, szaktudás nélkül, kizárólag csak azzal szabad próbálkozni. Mind a tisztasága, mind a szellemi védelem miatt.

Vajon hogyan nyilvánulhat meg életünkben, ha valamilyen sötét, ártó erő működik az auránkban és nem értjük, hogy miért nem működnek a dolgaink? Hogyan ismerjük fel azt és mit tegyünk ellene?

Egészségünk oldaláról megközelítve a kérdést: testi érzeteinket kell figyelni. Előfordulhat, hogy egy egyszerű megfázásból hosszú hetekig nem tudunk kikeveredni. Mindig fáradtnak, nyomottnak érezzük magunkat és a leggyakoribb esetekben komoly depresszióval is küszködnek azok az emberek, akiknek az auráján negatív erők vannak. Sok esetben végtag-, hát-, fej-, ízületi fájdalmakat is okozhatnak, és bizony, ha már évek óta hordozzuk ezeket az átkokat, akkor előbb-utóbb szervi problémáink is adódhatnak belőlük. Nevezhetjük ezeket átkoknak, blokkoknak,amelyek betegítenek bennünket és akadályoznak napi feladataink elvégzésében. Persze a furcsaság akkor következik be, amikor elmegyünk orvoshoz, kivizsgálnak bennünket és a szakorvosok közlik, hogy a leletek szerint nem vagyunk betegek, minden szervünk egészséges. A fájdalmak, lelassulás, rossz közérzet mégis fennáll.

Tehát tudnod kell kedves olvasó, hogy ha a fájdalmak és tünetek mögött nincs szervi elváltozás, vagy bármilyen betegség, akkor az mindig negatív erő hatása az auránkon.

A fizikai testünk több rétegű, színes energiaburka az auránk. Kisebb-nagyobb energiaforgókkal, csakrákkal. A legfontosabb a 7 fő csakra és minden csakránk a hozzátartozó szerveinket látja el energiával. Amikor valaki rosszat kíván nekünk, vagy esetleg ő maga valamilyen szertartásos ártó mágiát ránk, akkor az megtapad az auránkon, blokkolja a csakrákat. Így aztán azt előbbutóbb fizikai testünk meg is érzi. Ha pedig nagyon erős az ártó energia, akkor életterületeinken is sorozatos negatív változások következnek be.

Mindig legyen gyanús a rossz közérzet, depresszió, kudarcok sorozata és fordulj szakemberhez. Ha nem vagy gyakorló mágus és képzett spirituális gyógyító, bioenergetikus, akkor azt te levenni nem tudod. A szellemi vezetők segítenek, ha tartod velük a kapcsolatot és megérzéseid által el fognak vezetni a számodra kirendelt szakemberhez.

A legtöbb ember csak akkor fordul szakemberhez, amikor azt érzi és fogalmazza meg, hogy „semmi nem megy”. Úgy szokták ezt közölni velem az emberek a hétköznapokban, hogy „beállt az életem”.

A rontás szintén egy blokkoló, negatív energia, de azt nem más emberektől kapjuk rossz kívánságokkal, gondolatokkal, szóval, vagy célzott ártó szertartásokkal, mint az átkokat, blokkokat. Azt bizony mi magunk okozzuk önmagunknak, ha csúnyán beszélünk önmagunkról. Például: „én buta vagyok”, „ügyetlen vagyok”, „jajj, a béna lábam”… Ezzel már meg is rontottad magadat és csökkentetted az energiaszintedet is. Mi több, megakadályoztad önmagad abban, hogy sikeresebb, kreatívabb, boldogabb légy. A szakemberek ezektől is kiválóan meg tudnak szabadítani, de ha nem figyelsz oda és nem változtatsz a kommunikációdon, önmagad szeretetén, kishitűségeden, akkor megmérgezed vele az életedet.

Tehát szeretettel, szépen beszélj mindig önmagadról és másokról is, hogy se magadnak se másoknak ne árts negatív gondolatokkal, szavakkal, kritikákkal, ítélkezéssel, mert ezt bizony negatív energiával kiküldve (harag, gyűlölet, bosszú): gondolati mágiának, szómágiának, ráolvasó mágiának felel meg ártó értelemben. Amiről soha el ne feledkezz, hogy a szellemi törvények értelmében, mindig és mindenkor visszaszáll a feladójához, de ezt majd a legközelebbi alkalommal beszéljük meg.

Szeretettel: Angel