Szellemgyógyászat

Pszichotronika:

A pszichotronika olyan gyógyítási módszer, amely a hit által, egy beavatott szellemsebész irányításával, szellemi síkon végzett beavatkozás. Fordításban: mozgó lélek, élő lélek.

A szellem által végzett műtéteknél gyógyító szellem műt szellemet. Lélekműtéteknél, kezeléseknél; Gyógyító lélek a lelket, majd mindez az ember (páciens) hitén keresztül érvényesül, materializálódik az anyagi világba, átíródik a  fizikai testre, fizikai kontaktus nélkül. Abból kell kiindulni, hogy mindenkinek van szelleme és lelke. A módszer kidolgozása Ifjabb Csontos Vilmos nevéhez fűződik, az ő tanításai alapján dolgozunk.

A betegségek kezelésénél alapvető életmódváltásra van szükség. A tudomány alapja az Istenhit, azonban nem kötődik semmilyen egyházhoz. Az istenhit, vagyis a saját magunkba vetett hit a legfontosabb.

Nem zárja ki a klasszikus orvoslást sem, azonban számos dolog kiküszöbölhető a pszichotronikus szellemsebészettel.

Mesterem Lévai János pszichotronikus mester és tanító. Továbbképzés Vizsga Ifj. Csontos Vilmos Nagymester (15 fokozat) és tanítói képzés Zselízben.

Azért döntöttem úgy, hogy megtanulom a pszichotronikus szellemsebészetet, mert Spirituális mester létemre én is csak abban hiszek, amit már én is kipróbáltam és nekem is segített.

Amikor megtanulok valamit, rendszerint először magamon próbálom ki. Utána vállalkozó szellemű barátaimon, akiknek segítségre van szükségük. Ezután alkalmazom a spirituális gyógyítói szakterületemen.

Gondolkodásom és tapasztalataim így igazolták vissza tudásomat, képességeimet, hosszú évek alatt. Meggyőződésem, hogy ami nekem segít és engem gyógyít, az másokat is. Hisz mindnyájan emberek vagyunk személyre szabott életfeladatokkal, melyek megoldása ránk vár és bizony néha mindnyájunknak segítségre van szükségünk.