2016-os évünk Numerológiája

2016-numerologiaKedves Olvasóm! Ez úton szeretnék neked betekintést nyújtani a numerológia tudományába. Megnézzük, hogy mi várható részünkre 2016-os esztendőben? Hozzávetve saját személyes éved energiáit (számait).
Pithagorasz nagymester 2500 éves tudománya alapján.

A numerológia az asztrológia rokon,- társtudománya, amely sokkal egyszerűbben elemzi sorsunkat, személyiségünket. életszakaszainkat és egyszerű számolás alapján működik. Ahogy az asztrológiában, úgy a számmisztikában is a bolygók energiáinak érvényesülése az irányadó. A nagymester számokkal azonosította be a bolygókat, így tudjuk, hogy mely szám alapján, milyen bolygók hatásai érvényesülnek életünkben. Saját személyiségünket, nevünket, születésünk dátumát elemezve. Mi most saját személyes évünket számoljuk ki és megnézzük, hogyan alakul ebben az esztendőben az évünk.

Személyes évünk mindig születésnapunktól következő születésnapunkig tart és nem január 1- től december 31-ig. Az 1-es személyes évünk pedig születésünk pillanatától kezdődik 9 éves ciklusokban. Azt követően pedig ismét 1-es személyes évünk indul.

A numerológia 1-9-ig számol és nincsen 10-es. Addig adogatjuk össze a számokat, amíg 1 számjegyet kapunk.

Pld.

A 2016-os év egy 9-es számjegy, mert     2 + 1 + 6 = 9  Tehát a 2016-os év a 9-es szám rezgését hordozza, miszerint a Lezárás éve a 9 éves ciklusokból, hisz utána átfordul az 1-es ciklusba, az újra kezdésbe és az új lehetőségek évében.

Mit hozhat nekünk ez a 9-es év globálisan? Milyen energiával erősítheti és gyengítheti személyes évünk hatását?

A 9-es év egy kilenc éves ciklus végét, a lezárás évét jelképezi. Döntések meghozatala. Erős hangulatváltások, energiahullámzások jellemzik az év eseményeit. Lelki mélypontok fent – lent. Ez kényszerít bennünket a változásra, váltásra. Döntéseket kell hoznunk, mert tarthatatlan állapotok alakulhatnak ki munkánkban, emberi kapcsolatainkban és párkapcsolatainkban is Összességében életünk bármely területén. Lassító, nehéz energiákat hoz, mely kényszerít bennünket a befelé fordulásra, gondolkodásra, meditációra. Ki kell találnunk, ha valami „nem megy” az életünkben, akkor azt miképp változtassuk meg, vagy engedjük  el végleg. Nem jönnek a nagy események a pörgős energiák, nem túl vidám év. Inkább a gyógyulás és elengedés éve. Hogy mitől kell megválnunk? Az élet mutatni érzékeltetni fogja. Ha már nem bírod a munkahelyi körülményeidet, akkor most gondolkozz váltáson és az első adandó alkalommal menj tovább. Az is lehet, hogy most jelez a szervezeted, hogy elege van valamiből és életviteledet kell megváltoztatnod. Ilyenkor gyógyulunk, kivizsgáltatjuk magunkat és érdemes a fogorvost is felkeresni. Azt is tudnunk kell, hogy ebben az évben nem „dől a pénz” , vagy csak hullámokban jön ciklikusan. Ezt főleg vállalkozásokban érezhetjük, ahol nem havi fix összegért dolgozunk. Önmagunk lelkével kell foglalkoznunk, hisz a 9-es szám a legmagasabb szellemi szám a numerológiában. Azt is jelzi számunkra, hogy néha önmagunkra és szellemi vezetőinkre van szükségünk a helyes és jó döntések meghozatalára. Ebben az évben érdemes szellemi munkával foglalkozó embereket felkeresni, tanácsot kérni. Ha nem megyünk nem baj, de mindenképpen forduljunk a szellemi mesterek felé, és hagyjuk magunkat vezetni. Az az most kell elengedni az irányítási vágyainkat.

HAGYD, HOGY AZ ÉLET IRÁNYÍTSON TÉGED ÉS NE TE AKARD IRÁNYÍTANI AZ ÉLETEDET!

Hallgass a megérzéseidre, intuícióidra, mert azok fognak elvezetni téged a megoldásokhoz. Mondhatnám neked úgy is kedves olvasóm, intuícióid által kapsz válaszokat az univerzumtól. Válaszokat imáidra. Az erős lezáró energiák által sokan befejezik földi létüket. Akiknek még dolguk van itt ezen a szép Föld nevű bolygón azok pedig mélypontjaikból feltámadnak és haladnak tovább Új útjaikon. Elengedve a régit, új munkába új barátokkal, új társak felé.

Legyen erőd változtatni és változni, továbbhaladni. Ne gondolkodj, toporogj, pattanj fel és menj, haladj tovább az új dolgok felé.

Higgy és remélj! Szabadulj meg régi dolgaidtól, mindentől ami már idejét múlta. Régi eszmék rögeszmék, tárgyak ruhák, eszközök. Újulj meg!
Olyan energiákat is kapunk, hogy minden ami már nem jól működik az tönkremegy. A mosógép, a hűtő, hajszárító. Újat kell venni, mert minden hiba a felszínre fog kerülni ebben az évben. Vagy azért hogy kidobjuk elengedjük, vagy azért, hogy átalakítsuk. Így lesz ez majd országok nemzetek és az emberiség  életében is. A hosszútávon nem megfelelő rendszerek csődöt mondanak, felszínre kerülnek a problémák összeomlanak és változásra várnak. Elkerülhetetlenül át kell alakulniuk idővel.

Ezt árulja el nekünk 2016-os esztendőről a 9-es szám rezgése.

Mit tartogat számunkra saját személyes évünk?

Tarts velem a számolásban. Pld.: Írjuk le születési dátumunkat:

1972. 09. 26.

Tudjuk, hogy a 2016-os év egy 9-es számot jelent nekünk. A személyes év kiszámolásánál, csak a hónap és születésnap számaival számolunk. Majd hozzáadjuk a 2016-os évből nyert 9-est.

0 + 9 + 2 + 6 + 9 (2016) = 26  majd egyszerűen ismét összeadjuk a nyert számot 1 számjegyre csökkentve.

2 + 6 = 8  Tehát az illetőnek 8-as személyes éve lesz, mivel születésnaptól születésnapig tart Ezért az ő 8-as személyes éve 2016 09. 26-án  kezdődik és 2017. 09. 26.-án ér véget és azzal majd átlép a 9-es személyes évébe.
A 8-as év a 9 éves ciklusunkból a legtöbb pénzt hozza. A karrier, pénz és harc éve. Nagyon gyors rezgésű szám. A karrier évében előreléphetünk, anyagilag gyarapodunk, de küzdelmes harcos pörgős energiákat hoz. Ki kell állni magunkért. Pozitív kicsengésű gazdag esztendő.
Tegyük hozzá, hogy mindez a 2016-os év szeptemberében indul el és a 8-as rezgését lassítja, visszafogja a (2016) 9-es energiája és ennek hatására is számítani kell a nagyon klassz karrier évében. Tehát lesz benne elengedés, döntés, harc, előrelépés és gyarapodás is.

Röviden jellemzem részedre személyes éveink irányvonalait. Kedves olvasóm te pedig  kalkuláld bele személyes évedbe a 2016-os év (9) energia hatásait.

1-es személyes év. Az újrakezdés éve. Új munkahelyi párkapcsolati lehetőségek.  Új lakás, ház. Új emberek érkezése. Mindenképpen változás pozitív irányban az életünkben, hisz lezártunk egy 9-éves ciklust.

2-es személyes év.  A tanulás éve. Nagyon lassú, eseménytelen év. Alázatot tanít velünk. Semmi nem történik, legfeljebb konfliktusokat hoz. Legjobb ha tanulunk valamit. Nyelvet, vagy új szakmát, melynek eredménye a következő évben jön. Kevés pénz. Sokkal többet dolgozunk ebben az évben kevés pénzért.

3-as személyes év. Szórakozás, Hírnév, Eljegyzés éve. A legvidámabb legjobb év a 9 éves ciklusból. Jön a pénz, a sok meghívás, szórakozási lehetőség, utazás. Akinek nincs párja eljegyzési ajánlatot kaphat. Amit megtanultunk abból kikerekedhet a hírnév és gyarapodás.

4-es személyes év. A nehézségek éve, az új alapok lerakása. Semmi nem megy, csak nehezen. Többszöri nekifutásra. Pénz csak annyi amennyire éppen szükségünk van. Tanuljunk és ha kell rakjuk új alapokra életünket. Költözés, lakás felújítás jöhet. Nem pörög nehézkes, de erős stabil alapokat rakhatunk le a jövőre nézve. Új vállalkozás, más élet. Ne keseredjünk meg, vigyázzunk egészségünkre.

5-ös személyes év. A változtatások éve. Optimista, vidám pozitív év. Pörgés, bizonytalanság. Ma még így van holnap már változás. Hirtelen fordulatok, Idegrendszerünket gyengítheti, de mindenképp jó dolgok történnek.

6-os személyes év. A családalapítás és szerelem éve. Ebben az évben komoly párkapcsolatot hoz az élet, vagy gyarapodhatunk új családtaggal is. Akik egyedül élnek komoly társat kapnak. Akik párkapcsolatban élnek és belép egy harmadik fél, az a biztos válás jelenti és csak majd később új társat. Erős erotikus kisugárzásunk van és vonzódik felénk a másik nem.

7-es személyes év. Az önismeret és tanulás éve. Magányos év. Nem nyitják ránk az ajtót. Az elmúlt 7 év rossz döntéseivel szembesít bennünket ez a korszak. Konfliktusok által szembesülünk saját tulajdonságainkkal. Tanuljunk, gyakoroljunk önismeret, alázatot. Lehet kórház műtét. Visszavonulunk magunkkal foglalkozunk.

8-as személyes év. A karrier, pénz, harc, előrelépések, anyagi gyarapodások éve. Ne pörögjünk túl legyünk megfontoltak és örüljünk az elismeréseknek.

9-es személyes év. A lezárás éve. Lelki mélypontok fent, lent, döntések meghozatala. Gyógyuljunk törődjünk magunkkal és tűzzünk ki új célokat.

Ne felejtsük el számolásnál, hogy a személyes évünk 2016-os évben a születésünk napjától indul és következő év születésnapon ér véget.

A 2016-os évben különösen nehéz azoknak az embereknek, akik a 2.es 4-es 7-es és 9-es évükben vannak. Mert az egyébként lassú nehézkes problémás személyes években jobban előtérbe kerülnek a megoldandó nem működő problémák, beleértve az egészséget életvitelt is. Javaslom nekik hogy mindenképpen forduljanak új dolgok felé kreativitásukkal színesebbé tehetik ezeket a nehéz pillanatokat. A művészetek, zene és a szellemi segít. Ilyen nehéz pillanatokra szoktuk mondani, hogy ezen már csak a csoda és az imádság segít. Így van. Segíteni fog, csak tedd. A hited ne hagyjon el és minden rendben lesz.

Szeretettel: Angel