Sors és Karma a Numerológiában

sors-es-karmaKedves olvasóm! Utoljára a 2016-os év energiáit elemeztük és kiszámoltuk személyes évünket. Most szeretnék neked betekintést nyújtani az sorsmissziód kiszámolásához, amely életfeladatodat határozza meg. Ez a szám azt mutatja meg számodra, hogy: MIRE SZÜLETTÉL? Milyen energiákat hordozol magadban születésed pillanatától és mihez kell még tanulmányokat folytatnod?

Tudnod kell még egy nagyon fontos dolgot. Ez a karmikus életfeladatod. Ez pedig azt jelenti, hogy ha nem azon az útvonalon közlekedsz akkor nem leszel elég sikeres. Nem leszel jól és nem fogod magad jól érezni a bőrödben. Tehát fontos, hogy tudd, hogy mi a sorsod útja? Miben lehetsz sikeres és milyen irányú tanulmányokkal? A karma szó szanszkrit eredetű. Tanulást jelent, Szokták úgy is tanítani a mesterek, hogy körforgást jelent. Az élet és leszületések körforgását, ahol, minden életünkben mást tanulunk. Ez az eleve elrendeltetett, a determinatív. Tehetsz kisebb kitérőket, de azt az irányt kell követned. Azon az útvonalon válhatsz azzá, akinek születtél. Tudd, hogy ez a karma nem oldható fel az életedben. Azért sem, mert neked, egyéniségedhez az a testhezálló, személyiségedet kiteljesítő üdvözítő feladat. Azt eldöntheted, hogy a naposabb, vagy az árnyasabb oldalán közlekedsz ebben az utcában. Viszont sikereid életed minősége, egészséged sorsod, életed hossza is függhet tőle. Hisz a világos oldalán más típusú embereket, barátokat társakat tudsz bevonzani, mint az árnyékosabb oldalon.

Ez mindnyájunk számára azt jelenti, hogy szebb, tisztább tulajdonságainkat működtetve, az idő haladtával letisztultan, negatív tulajdonságainkat levetve haladunk sorsunk útján. Egyre emelkedettebben. Hisz mind azért születtünk le erre a szép Föld bolygóra, hogy tanuljuk a lélek fejlődésének útját. Ez az oldal nehezebb, sokat kell dolgoznunk önmagunkon. Tudatosan megszabadulni negatív tulajdonságainktól, mint bosszú, harag, gyűlölködés, féltékenység. Lassabban hozza a sikereket pénzt hírnevet, viszont azt meg is tudod tartani.
Az utca árnyasabb oldala vonzóbb, könnyebb, gyorsabban hozza a pénzt sikereket, de csak egy darabig. Aztán megfizetjük az árát és veszteségek érhetnek bennünket. Akár egészségi, érzelmi, vagyoni bukások. Az az it nyilvánul meg mindnyájunk életében, hogy mennyire és mivel vagyunk kísérthetőek.
A pofonok, tanítások jönnek mindkét oldalon, ami formálja személyiségünket sorsunkat, viszont nem mindegy, hogy hogy tudunk belőle felállni. A vonzás törvénye szerint, a hasonló a hasonlót vonzza és nem mindegy egy nehéz élethelyzetben, hogy kik állnak mellettünk? Tiszta lelkű segítőkész, jóságos emberek, vagy önző. haszonleső, rosszindulatú, kárörvendő emberek.
Ez a választás a tiéd kedves olvasóm. EZ A TE SZABAD AKARATOD A SORSOD ÚTJÁN.

A numerológiában 1-9-ig számolunk és nincsen 10-es. Összeadáskor, mindig addig adogatjuk össze a számokat, amíg egy jegyű számot nem kapunk.
Akkor írjuk le születési dátumunkat és én példaként mutatom neked az összeadást és a sorsmisszió számot.

1976. 08. 12 = 34/7-es sorsmisszió,

vagy 2002. 02. 26. = 32/5-ös sorsmisszió.

1+9+7+6+8+1+2 = 34. 3+4 = 7.

20+2+2+2+6 = 32. 3+2 = 5.

Azért Írtam két példát, mert, ahogy említettem a numerológiában nincsen nulla. Az az a 10-es csak 1-es. A nulla, az előtte lévő szám energiáját növeli tízszeresére, de akkor is egyjegyűnek számít. Mint 10-es 1-es 20-as 2-es, 30-as 3-as, stb. Viszont a születési dátumnál a 2000 év születési dátumtól mindig a 20-astól adjuk össze a sorsmisszió számot. Így számolunk sorsmissziót 2000-ig és 2000-től. A fenti példa szerint.
Most pedig értelmezzük a kapott sorsmisszió számok jelentését, Röviden írom neked kedves olvasóm. Hogy mire születtél?

1-es sorsmisszió: A VEZETŐ
Kiváló vezetői képességeket jelöl és remek vállalkozó válhat belőle. Domináns egyéniség, tüzes, kreatív és hozta magával születetten a vezetői képességet. Újító, de nem forradalmár. Az 1-es a Nap bolygó száma. Fontosak számára a sikerek, szereti, ha elismerik. Büszke, egocentrikus. Felsőbbrendűnek érzi magát. Legyen bölcs és a tanulmány is fontos, hogy igazán sikeres kreatív és jó vezető váljék belőle. Ne felejtse el, hogy az életben mindenhez alázat is kell.

2-es sorsmisszió: A SEGÍTŐ
Segítés a küldetésük ebben a világban. Érzelmes érzékeny emberek. 2-es a Hold bolygó és a befogadás száma. Ezért a legjobb anyák feleségek. A nagy betűs NŐ. Férfi küldetésként is a befogadás, érzelmi alapon való döntések jellemzik. Társulásokban tud igazán sikeres lenni és figyeljen arra, hogy ne legyen érzelmileg manipulálható. Minden segítői pályán sikeres lehet.

3-as sorsmisszió: A SZÓRAKOZTATÓ
Kiváló kommunikációs és művészi kifejezőképességgel rendelkeznek. 3-as a Merkúr bolygó száma. Média és az írás száma is. Kedvesek. bájosak. Szeretik a társaságot és szórakoztatóak is. Az örök ifjú. Fiatalabbnak néz ki mint a kora. Vendéglátós, kereskedő, marketinges és a siker számára a legfontosabb. Viszont elbizonytalanítható önmagában és erre figyelnie kell, mert akkor szétesik a személyisége. Dinamizmusa vidámsága miatt jól lehet vele dolgozni csapatban.

4-es sorsmisszió: A REALISTA
Racionális, realista ember. Két lábbal a földön jár materialista. Kiváló logikai készséggel, nagyfokú koncentrációs képességgel rendelkezik. 4-es a Föld bolygó száma. Azt hiszi el a mi kézzelfogható. Pontos, precíz, megbízható ember. Sokat dolgozik, nem mindig jó a globális látása, viszont a részleteket pontosan kidolgozza. Pesszimisták, szögletes kicsit merevek tudnak lenni. Nem lehet őket meggyőzni a jóról, mindig a rosszat várják ezért nehézkességük miatt sokszor a rosszat vonzzák be. Pedig életük folyamán meg kell tanulniuk, hogy kitörés a matériából, anyagi javakból, csak a szellemi felé van.

5-ös sorsmisszió: Az OPTIMISTA
A szerencse gyermekei, mert pozitív, optimista, világ látásukkal, bevonzzák a könnyű élethelyzeteket. Nagyon erős belső hittel rendelkeznek. Van hitük, hitrendszerük. A kozmikus Isteni igazságot ösztönösen képviselik. Vidámak, sziporkázóak, tüzesek, társaság középpontja. Okos intellektuális, jó tanácsadó. Életük során meg kell tanulniuk az objektív érzelemmentes véleményalkotást. Túlzott lazaságuk, szónoki képességük miatt hajlamosak a szélhámosságra is. A 32/5 missziószám pedig kimondottan külföldi letelepedést is jelenthet, hisz világutazók.

6-os sorsmisszió: A HARMÓNIKUS
Szép külsővel, komoly vonzerővel rendelkező, jó ízlésű emberek. A 6-os a Vénusz bolygó száma A harmóniára törekszenek, mind párkapcsolatban, mint bárhol társaságban. Békés, segítőkész emberek. Csinosak, szép az otthonuk család centrikusak. Képzőművészet, zene. Irodalom, divat és szépészet az ő szakterületük. Szeretetet szépséget árasztanak. Kibillent állapotukban kritikusak kötözködőek elviselhetetlenek tudnak lenni. Élete során meg kell tanulnia, hogy segíteni csak akkor szabad, ha kérik és ne döntsék el más emberek helyett, hogy nekik mi volna a jó. Kérdezés nélkül, csak kéretlen prédikátorok. Fontos számukra az anyagi biztonság.

7-es sorsmisszió: A CÉLTUDATOS
Céltudatosság, rendszeresség, haszonelvűség jellemző rájuk. A 7-es a Szaturnusz bolygó száma. Ezért gyorsan kap korlátot és érzelmi elfojtásai is lehetnek. Jó üzleti érzékkel türelemmel, toleranciával rendelkeznek. Analizálnak és felelősségteljes emberek. Tudós, filozófus, pszichológus, szellemi vezet, de elemző közgazdász is lehet. Jól fut fizikai és szellemi síkon is. A megoldásokat nem csak a fizikai síkon keresi. Zárkózott nem panaszkodik, titokzatos személyiség, ezért vonzónak találják az emberek.

8-as sorsmisszió: A HARCOS
Pénz, harc, karrier a jelszavuk. A leganyagiasabb szám Túl temperamentumos és örökké harcol még önmagával is. A 8-as a Mars bolygó száma. Ezért gyors és heves is. Fényes karriert építhet. Sikeres bankárok, pénzügyi szakemberek. Végig harcolja az életét. Szélsőséges viselkedése miatt nehezen köt kompromisszumot és nem egyszerű a párkapcsolatban sem. Hol túlpörög, hogy depresszív. Nem jól osztja be az energiáit, ezért nagyon fontos volna számára egy stabil hitrendszer, amivel be tudja állítani a belső harmóniáját, hogy ne harcolja le önmagát sem. A 8-as a mágikus gyógyító erő száma is.

9-es sorsmisszió A SZELLEMISÉG
A szellemi ember. A világ változtatására születnek és az erkölcsöt képviselik. Empatikus, önzetlen emberek. A legmagasabb isteni szám, szétáradó, békességre törekvő, nagyon okos emberek. A 9-es élete végéig tanul. Sok szakmája van és mivel magába foglalja 1-9-ig számok összes tulajdonságait, így különös ember. Nem érdekli az anyagi világ, álmodozó. Nehezen veti meg lábát a földön, így fontos egy realista társ, aki lerángatja a földre, hogy megéljen. Zárkózott, ugyanakkor megértő, önzetlensége a Krisztusi önzetlenséggel analóg. Önfeláldozó vagy áldozat. Meg kell tanulnia magáról lerázni más emberek rápakolt terhét és tudnia, hogy mindenki, csak a saját életéért döntéseiért felelős. Jósága miatt kihasználhatják, mert naiv. Őszinte tiszta ember. Kibillent esetben zsörtölődő, erkölcstelen, depressziós, függőségeknek hódol, mert nehéz neki az anyagi világ. Pap, szociális dolgozó, de lehet orvos, pszichológus, filozófus, zseni, szórakozott professzor. Numerológus és spirituális gyógyító. A megvilágosuláshoz ők állnak a legközelebb.

Szeretettel: Angel