Korszakváltás

korszakvaltasVége a nyárnak és élményeinkről beszélünk egymásnak. Itt az ősz és lassan kezdjük összegezni ez évi életeseményeinket. Mit sikerült ebben az évben  megvalósítanunk? Miben értünk el sikereket és hol „törtünk” el? Mit tanultunk meg belőle? Mi az, amin változtatni fogunk? Mert változtatnunk és változnunk kell!

Kedves olvasóm, én egy hatalmas változásra szeretném felhívni a figyelmedet, amely ezen a nyáron történt velünk, és aminek mi történelmi tanúi vagyunk. Látjuk, érezzük, éljük, szenvedjük és várjuk a lassú hatását.

Lassúnak azok az emberek látják, akik spirituálisan érzékelik a világot. Életvitelükkel, gondolkodásukkal, cselekedeteikkel tudatosan készültek rá. Akik tudták, hogy az emberiség Vaskorszakának utolsó éveiben jártunk és próbáltak szeretetükkel, tanításaikkal, hitet, jóságot vinni az emberek életébe.

A változást: hirtelen, gyors, kiszámíthatatlan fordulatoknak, eseményeknek azok az emberek fogják látni, akik nem fordítják tekintetüket a láthatatlan világ felé.

Sokat hallottunk arról, hogy 2012. december 21-én világvége, dimenzióváltás lesz. Mindenki félve, kétkedve fogadta a furcsa információkat. Ezt követően pedig nem történt semmi. Valóban nem történt semmi és a beharangozása is igen rosszul kommunikálva nyert publikációt az emberek felé.

Az is az emberiség korszakváltásáról szólt. Azaz átléptünk a Vaskorszakból a Fénykorszakba. Én csak új világnak nevezem. Mindez spirituálisan, szellemi síkon 2012. december 21. helyett 2015 július 4-én történt meg a szellemi mesterek jóvoltából.

Hogy miért tolódott a korszak? Mert nem volt rá felkészülve az emberiség sem szellemileg, sem lelkileg, sem testileg.

Ez a korszakváltás ítélettel egyben zajlott le 4 nap alatt. 2015. július 4-től 7-ig. Mindenki egyéni elbírálás alá esett. Hogy éltünk? Mit cselekedtünk meg? Mit nem tettünk meg? Ártottunk-e vagy segítettünk? Lelkiismeretünk szerint éltünk-e? Miben hittünk? Jóságban, szeretetben, bosszúban, pénzben?

A július 4. szellemi ítélet fizikai síkú eredményeit legkorábban 2015. októberétől érezhetjük, tapasztalhatjuk saját életünkben is. Láthatunk majd hirtelen gyors szellemi és fizikai síkú pozícióba emelkedéseket, anyagi, egzisztenciális előrelépéseket, gyors gyógyulásokat és természetesen mindezeknek az ellentétjét is. Bukásokat, veszteségeket, betegségeket. Barátságok, szerelmek, emberi kapcsolatok hirtelen szétválását és teljesen új élethelyzeteket. 2015. július 4-ig korrigálhattuk hibáinkat, jóvátehettük elrontott emberi viselkedésünket, javíthattunk karmánkon, jellemünkön, személyiségünkön. Érezni, tapasztalni fogjuk, hogy milyen sorskorrigációkat kaptunk a szellemi mesterektől jócselekedeteinkért. Bizony lesz olyan csoda, hogy a horoszkópok által előre jelzett sorsesemények nem következnek be. Az új világ felülírja. A szellemi törvények nem változnak, viszont a spirituális szakma is átalakul. Mások lesznek az energiák, ezáltal a közérzetünk. Megváltoznak az érzelmeink, érzéseink, igényeink. Finomodunk, szelídülünk, javulgatunk, tisztulunk, átalakulunk, mentálisan, lelkileg, és szellemileg. Egyéni életünkben és sorsunkban is új korszak kezdődött.

Az új világban nem lesz divat a gyűlölet, bosszú, harag, irigység, féltékenység, ártás. Gyorsan megállítást kapnak azok az emberek, akik gátlástalanul gázolnak másokon. Vége annak a korszaknak, amikor a manipuláció, rafinéria, ármánykodás az úr.

A fénykorszakban a világos oldal az uralkodó erő. Még akkor is, ha látszólag még nem így nyilvánul meg.

Ne felejtsük el, hogy a szeretet és a béke fog uralkodni ebben a korszakban. A jóság, a tisztaság nyeri a háborút, ha harcolni kell. Csatákat nyerhetünk manipulációval, hazugsággal, ártással, ármánnyal, de a háborút biztosan elveszítik azok az emberek, akik ilyen eszközökkel akarnak babérokhoz jutni.

Most még nehéz és nehéz volt a két korszak közötti átmenet is. Lassan alakul át az emberiség, de muszáj lesz felvenni a fordulatot az új világi energiákhoz. Változnunk kell! Tudatosan cselekedni, önismeretet gyakorolni. Megszabadulni negatív tulajdonságainktól. Belátónak kell lennünk és meg kell tudnunk bocsájtani önmagunknak és másoknak. Lelkileg tisztulnunk szellemileg, spirituálisan emelkednünk kell, mert az új világ energiáit be kell tudnunk fogadni, ha élni akarunk fizikai testünkben.

Az új világban is itt vannak a tanítók, spirituális gyógyítók, tanácsadók. Kedves olvasóm a te tanítód, gyógyítód is köztük van, aki szeretettel szolgál neked tanáccsal. A Tanítók, mesterek, gyógyítók is tanulnak és átalakulnak. Akiknek az új világban tanítaniuk és szolgálniuk kell, 2015. július 7-én megkapták a fénykorszak új világi egységes gyógyítói, tanítói tudását beavatásokkal, amelyeket folyamatosan küldenek a szellemi tanítók és mesterek.

Amit tennünk kell: uralni az ösztöneinket, az érzelmeinket, a gondolatainkat és a cselekedeteinket.

Szeretettel: Angel