MÁGIA II.

Magia-2Utoljára az átkok, rontások fizikai érzeteiről, testi tüneteiről beszéltünk és, hogy milyen szempontokból kell vizsgálni önmagunkat. Hogyan is vehetjük azt észre és mi a teendőnk? Most már tudod kedves olvasóm, hogy nem gondolhatsz senkire negatív értelemben és önmagadról is csak nagyon szelíden, szépen beszélhetsz, ha nem akarod saját magad rontásokkal megszórni és azzal akadályozni a boldogulásodat. Amikor átkokat, blokkokat szoktam levenni, kioldani embertársaimon, akkor kivétel nélkül mindenki felteszi nekem a kérdést: Ki kívánt nekem rosszat? Miért tette ezt velem? Vissza fog rá szállni az átok? Nem válaszolhatok rá mindenkinek. Kizárólag azoknak az embereknek, akik ezt tudják kezelni. Azaz már meg tanultak bánni a haragjukkal és nem gyűlölködnek. Inkább csak a megoldást keresik. Nem hajtja őket a bosszú és már megtanultak megbocsájtani önmaguknak és másoknak is. Ez egy szellemi szint. Aki a lelki fejlettségnek elérte a megbocsájtás fokát, az az ember már nem fogja a harag és a gyűlölet energiájával bántani, megátkozni a másikat. Hiszen az átok visszaszáll a küldőjére, és ha küldözgetjük egymásnak, akkor soha nincs vége a csatának, háborúnak. Ehhez a szeretetedre, bölcsességedre van szükséged és arra a gondolati mintára, hogy „ha leteszem a kardot, akkor ő nem tud velem kardozni, harcolni”. Ez nem gyávaság, hanem erő és erény.
Mert a szellemi törvény így szól:

„AMIT EGYSZER KIKÜLDÜNK BÁRMELY
ÉLETÜNKBEN, ANNAK EGYSZER
VISZA KELL ÉRKEZNIE”

Akár jó szándék, ártó szó és gondolat, vagy áldás. Tehát visszaérkezik és nagyobb erővel, mint ahogy azt te elküldted. Hogy az mekkorát fog rajtad fogni és mennyire fogja blokkolni az életedet, azt a szellemi vezetők döntik el. Mert az ítélet a szellemi mesterek jogosultsága és nem az ember fiáé. Nem a tiéd. Csak ők tudhatják, hogy melyik előző életedben mit tettél és mikor hogyan cselekedtél. Érdekessége, hogy az inkarnálódás során most olyan lelkekkel, emberekkel van dolgod itt, ezen a szép Föld bolygón, akikkel már valamely életedben találkoztál, és most ismét dolgod van velük. Tanulás és tanítás. Tehát karmikus találkozás, kiegyenlítődés. No de nézzük ezt csak a jelenlegi életedre levetítve, ha neked az egyszerűbb. Most ugyanúgy át kell gondolnod, hogy miként bánsz a haragoddal, kritikáddal, irigységeddel, féltékenységeddel, ítélkezéseddel. Lehetséges, hogy te már dolgoztál annyit önmagadon, hogy sikerült levetned negatív tulajdonságaidat? Megtanultad-e már, hogy a saját gyűlöleted szembe fog veled jönni? Akár, mint emberi cselekedet, akár mint átok. Tudnod kell kedves olvasóm, hogy az átoklevételnek és kioldódásnak feltétele a megbocsájtás. Hisz ha karmikusan visszaérkezett hozzád az átok, akkor elsősorban önmagadnak kell megbocsájtanod, majd a küldőjének és ezzel megköszönni a tanítást. Sokféle módját ismerik a mágusok, boszorkányok, gyógyítók az átoklevételnek. Előfordulnak olyan esetek, amikor azt mondják az emberek, hogy voltak a mágusnál, vagy a boszinál, kifizették az átoklevételért a nagy pénzeket és nem vette le róluk. Hát tudod, kedves olvasóm, ez is előfordulhat, de a nem megbocsájtás miatt is rajtad maradhat. Az nem a mágus és gyógyító feladata, te is kellesz hozzá. Amennyiben ragaszkodsz továbbra is a haragodhoz és a nem megbocsájtáshoz, úgy nem oldódik ki rajtad a blokk és az átok 100%-ban. Tudod-e kedves olvasóm, hogy a rosszindulatú daganatos betegségek elsősorban a „rosszindulatú” emberek betegsége és azoké az embereké, akik nem tudnak megbocsájtani. Természetesen vannak, akik bevállalnak karmikusan ilyen betegségeket, de nem ez a jellemző. Azonkívül csak a 100%-os megbocsájtás a megbocsájtás. Kevés azzal félig, vagy 80%-ban megküzdeni. A gyűlölet, és nem megbocsájtás megbetegít és megöl bennünket. Figyelj csak, hogy milyen szép a magyar nyelv:

GYŰL-ÖL • SZER-ETET • SZER-ELEM

Sokatmondó, beszédes, ízes szavai vannak a magyar nyelvnek. Itt a Kárpát-medencében, a Föld szívében. Érdemes itt kiváló emberként élni és szeretni. Hisz az ember akkor él igazán, amikor szeret. Én azt gondolom, hogy érdemes elgondolkodnunk azon, hogy milyen minőségű életet akarunk magunknak felépíteni. Milyen elvekkel, gondolati mintával? Szeretetben, vagy gyűlöletben? A döntés a tiéd, kedves olvasóm. Dönthetsz bárhogy, de azt mindig és mindenkor tartsd szem előtt, hogy azoknak a gondolatoknak, cselekedeteknek a hozadékait is be kell vállalnod. Mert a szellemi törvények mindenkire egyformán érvényesek. Kicsikre és nagyokra, szegényekre és gazdagokra. Elesettekre és erősekre, harcosokra és mágusokra. ÉLŐKRE ÉS HOLTAKRA.

Szeretettel: Angel