2017-es évünk Numerológiája

horoscope-2017Jó hírrel szolgálhatok neked kedves olvasóm a 2017-es évünk energiáival kapcsolatban, egy lassú nehéz, lezáró év gyötrelmeit követően. Az újesztendő új lendületet hoz életünkbe. Sokkal pörgősebb, gyorsabb, lehetőségekben gazdagabb, kreatív megoldásokkal szolgál nekünk a 2017-es esztendő.

A numerológiában a 2017-es év a 10-es és 1-es számot képviseli, amely a legfényesebb bolygónk, a NAP száma. Mondhatjuk úgy is, hogy a férfiak, a siker és a csillogás száma is. A teremtő, kreatív erők erőteljes energiái fognak dominálni egész évben.

AZ ÚJRAKEZDÉS ÉS AZ ÚJ LEHETŐSÉGEK ÉVÉBE LÉPÜNK SZILVESZTER ÉJSZAKÁJÁN.

Hozhat nekünk új munkahelyet, új pozíciót, de mindenképpen előrelépést szakmailag és anyagi téren. Felélednek bennünk az alkotó, kreatív energiák, ezáltal kiváló megoldások születhetnek életünk bármely területén. A vezetés száma is az 1-es és az önállóság száma is. Lehetőségünk lesz új vállalkozásba kezdeni, vagy a régi vállalkozást újraépíteni egy lefelé mutató tendencia után. Ehhez természetesen új ötleteinket kell megvalósítanunk, amellyel jó esélyekkel indulunk. A támogató energia nem marad el ebben az évben életünk egyik területén sem.
Amely emberi kapcsolatunk megmenthető, beleértve a párkapcsolatokat is az biztosan új lendületet kap. Az év elején már látni fogod, hogy mi a ‘menthető” és mi az amit el kell még engedned, mert helyet kell csinálnod az „újnak”. Ne erőltesd ne erősködj, ne légy akaratos és agresszív, mert csak baj lehet belőle. HAGYD ELMENNI. Használd a bölcsességedet és hitedet az életben, az újban. Légy bizakodó, reményteljes, mert ebben az évben úgy lesz. MERT SIKERÜLNI FOG! VÁLASZD AZ ÉLETET!
Azért írom így neked kedves olvasóm, mert ezt az évedet befolyásolja még a 2016-os év Lezáró energiája. A 9-es nehézkes kényszerítő elengedő energiája. Ha megszabadultál mindentől ebben az évben, ami már nem szolgál, ami már nem működött. Ami betegített, ami lassított és poraira hullott, akkor RENDBEN LESZEL. Ha meggyógyultál, kioldódtak lelki problémáid és magad mögött hagytad a múltat, akkor megújulsz. Vinni fog a lendület. A 2016-os év hozta nekünk a halált. Sokaknak fizikai szinten és volt akiknek szellemi transzformációban, de mindenképpen a kényszerítő átalakulást. Mondhatjuk úgy is, hogy a lelki halált. Meg kellett élnünk, hogy az új világ új energiáival a helyünkre kerüljünk és tovább tudjunk élni fizikai létünkben. Helyünkre kell kerülnünk, hogy önmagunk tudjunk lenni azokkal az emberekkel és társak csapatában, akikhez tartozunk, akikkel jól fogjuk magunkat érezni. Ők lesznek azok a jövőben az életünkben, akiktől szeretetet, elismerést, segítséget kaphatunk majd. Ők fogják elfogadni személyiségünket akármilyenek is vagyunk. Hozzájuk tartozunk karmikusan és energiáink rezgése szerint.

OLYANOK VAGYUNK MOST A 2016-OS ÉV ENERGIÁI UTÁN, MINT A FŐNIX MADÁR, AKI MIELŐTT FELTÁMAD, ELŐTTE PORAIRA HULLIK.

A gyász, a veszteségek és a megsemmisítő érzések után most emelkedünk. Csak az utat, az irányt találd meg. Ne add fel! Higgy, remélj, küzd és légy bátor! Lépj előre! Szolgálni fog a lendület, Veled lesz az erő. Új életet tudsz építeni, csak magadat rakd össze. Engedd el és indulj hátra se nézz. Bölcsen jusson eszedbe, hogy ez is téged szolgált, mert meg tudtál újulni és sokkal nagyobb emberré váltál.
Keress fel szakembert és kérj segítséget, hogy pályádra kerülj. Ne hibázz. Ez az év nagy lendülettel repít, de le is rombol, ha nem jó az irány. Ne légy makacs, agyas. Hagyd el az egódat, mert az alázat, a jó irány, a tanulás, igyekezet meghozza neked a sikert és a szép új jövőt. El sem hiszed most magadról, hogy mire vagy képes, ha a helyedre kerülsz.

Miért mondom neked kedves olvasóm hogy: NE HIBÁZZ? Mert a 2017-es évünkben van egy rejtett 8-asunk, amely a mars tüzes lobbanékony gyors energiáját képviseli és egy 7-esünk is, amely a szaturnuszi korlátokat jelképezi. Ez a 7-es korlát nem bánt bennünket, ha hagyjuk és elfogadjuk azt az irányt amit diktál nekünk. Persze, hogy ez kényszerít bennünket új pályára. Iskola padba és meghatározza életvitelünket is. Ezt pedig fogadd bölcsen alázattal kedves olvasóm, mert úgy és abban leszel sikeres szakmailag és akkor leszel jól egészségileg és párkapcsolatban is. Fogadj szót ennek a bölcs korlátozó szellemi energiának, mert ha neki feszülsz megborít. Hidd el, hogy az univerzum tudja, hogy mi a jó neked. Erre az évre méltán rá fog illeni, a mi egyszerű emberi mondásunk, miszerint:

„EMBER TERVEZ, ISTEN VÉGEZ”

A 17/8-as szép oldala: A pénz, harc, karrier, sikerek előremenetelek energiáját képviseli. ÉPÍT, DE ROMBOLNI IS TUD. Amennyiben jó az irány és a megfelelő cél felé haladsz szép emberi tulajdonságaidat előnybe részesítve, akkor nagyon sikeres leszel. Az alázat, állhatatosság, szeretet, türelem, kitartás, szelídség, szerénység, bölcsesség, alkotókészség olyan tulajdonságaink, amely messze repít bennünket és hosszútávon építi nekünk a boldog fényes jövőt. Tehát egy hosszú távú megalapozott, biztos jövőt építhetsz fel most önmagadnak és szeretteidnek új alapokkal az életedben.
A romboló, maga alá gyűrő energiák, pedig akkor kerülnek előtérbe életed területein, amikor nem tudod” hol a helyed”. Honnan, hova tartasz? Mire születtél? Mi a dolgod? Ki vagy te? Mit kell még megtanulnod?
Komoly egészségügyi, anyagi és más egyéb korlátokat, megállításokat akadályokat állít eléd az élet, ha nem a megfelelő energiákat, tulajdonságaidat működteted és meg akarod erőszakolni sorsodat. Ha nem figyeled az élet jeleit megérzéseid által és nem vagy hajlandó változni, váltani.

Haladj, ragadd meg a 2017-es évben az előtted megnyilvánuló lehetőségeket, Menj be a nyitott ajtón akkor is, ha fenntartásaid vannak vele. Tedd félre kishitűségedet és merj nagyot álmodni. Itt az ideje.

A legjobb tudásom, bölcsességem és szeretetemmel médiumként mondom neked kedves olvasóm, hogy: Alakulj át szép, tiszta, őszinte, negatív tulajdonságoktól mentes letisztult személyiséggé, mert ha nem teszed, a szaturnusz(7) le fogja rólad bontani. Élj lelked szerint. Ne törődj vele, hogy mások mit művelnek ebben az elkorcsosult, torzult társadalmi megfelelésben.

Lehet bosszút állni, gyűlölködni, haragudni, követelőzni, agresszívan harcolni, akarnokként élni, egóból dönteni a 2017-es évben is. Mindent lehet, de mindezt tedd annak a tudatában, hogy ennek az évnek az energiái megboríthatnak és a birodalmadat, hatalmadat maga alá temetheti.

HATALMAS UNIVERZUMUNKBAN EZEN A CSODÁLATOS FÖLD BOLYGÓN, MI AZ EMBER FIAI VAGYUNK TEREMTŐNKKEL A LELKÜNKBEN. KIGONDOLJUK, HOGY MIT SZERETNÉNK? KIT SZERETNÉNK? HOGYAN ÉS MI LENNE NEKÜNK A JÓ? AMIKOR PEDIG MEGOLDÁSRA VAN SZÜKSÉGÜNK, AKKOR MÉGIS ÍGY IMÁDKOZUNK:

„LEGYEN MEG A TE AKARATOD” HISZ CSAK TE TUDHATOD, HOGY NEKEM MI LENNE A JÓ!

Szeretettel: Angel