Jelgyógyászat

GYÓGYÍTÁS KOZMIKUS SZIMBÓLUMOKKAL
A szimbólumok és geometrikus jelek viselés e bőrön, már időtlen idők óta az emberiség őstudásának részét képezik. Ez tette lehetővé a kapcsolatot a kozmikus fényhálóval és az abban tárolt harmonikus információval. Az egyénileg felhasznált kozmikus információk által az egyes emberek aktív adóként és passzív vevőként is együttműködtek az egyéni egyetemes teremtő folyamatokban.

A geometrikus formákként  a szimbólumok nem csak az energiákat keltik életre, hanem sok esetben megmutatják az etnikai és vallási közösségek eszmerendszereit és ismertetőjegyeit is.

A tudatalatti síkján a rezonancia törvényének megfelelően az emberi morfogenetikus formaképző mezőiben tárolt ősi archetipikus adatokat szólítják meg. Felépítésük szerint ezeknek az adatoknak a kozmikus információn túl, spirituális, mentális, érzelmi és energetikai megvilágításuk is van, amelyek jelentésükben gyakran a tudatot túlszárnyalva hatnak az emberre.

A természeti és kultúrnépek hatalmasságai, bölcsei és sámánjai ősidők óta ösztönösen tudták, hogy speciális geometrikus formák, jellegzetes szimbólumok és színek használatával a világegyetemből származó információra és rendezőelvekre tehetnek szert. Ezzel rendkívüli erőket mozgathatnak meg, amelyekkel erőteljesen befolyásolhatják az embereket. A kiválasztottak technikái voltak pld. az amulettek, harci testfestések, tetoválások, de ide tartozott az a talizmánok készítése is. Természetesen gyógyítói célokra is használtak egyes szimbólumrendszereket. Őseink bizonyítottan ízületi, gerinc, porckorong problémákra használták a jelgyógyászatot, de fájdalomcsillapításra is tudták alkalmazni.

Gyógyulást mindenki önmagától várhat, amennyiben (újra) megtanulja megérteni lelkének üzeneteit, amelyek testi tünetekben nyilvánulnak meg, hisz így jelzi a rend és a harmónia zavarait. A KOZMIKUS SZIMBÓLUMOK HASZNÁLATA ebben segít, mert gondolkodásra késztet és önszabályzó hatással bír. Ennek következményeként az üdvösség állapota tartós egészségben nyilvánul meg az emberen kívüli és belüli tökéletes rendben és teljes harmóniában.

A gyógyító szimbólumokat testre rajzolva, vizuálisan küldve és a térben tárgyakra, vagy papírra rajzolva egyénileg, személyre szabottan alkalmazom. Hisz mindenkinek más és más az energia struktúrája attól függően, hogy milyen mentális, energetikai, és érzelmi problémái vannak. Természetesen a változás, gyógyulás mindig függ a spirituális gyógyító beavatásától és az egyén szabad akaratától is. Alkalmanként festményeket is készítek belőle, melyek vonzzák és szórják a megfelelő energiát a térben.