Az Angyalok, mint szellemi vezetők

angyalok-vezetok-2015-04-25Szeretném, ha tudnád kedves olvasóm, hogy miért fontosak az angyalok az életünkben, és miben tudnak neked segíteni?
Nagyon érdekes, hogy a mai „virágzó” ezoterikus életben és mágikus világban mégis figyelmen kívül hagyják őket, még a szakmában dolgozó mesterek is. Talán kicsit meseszerű rózsaszín álomvilágnak látják őket az emberek, és így sokan elsiklanak mellettük, fontosságukat nem ismerve.
Az én életem során az ezoterikus munkásságomat, utamat, irányát határozta meg a kezdetektől. Azóta már sok mindent megtanultam, tapasztaltam és néha, amikor visszagondolok a megtett útra, mindig rádöbbenek, hogy engem mindig ők vezettek spirituális éltem „útvesztőiben”. Védtek, figyelmeztettek, gyógyítottak, irányítottak a jóslásban, médiumi munkámban, iránymutatásnál. Ma is ők irányítanak, segítenek a tanításban és spirituális gyógyítói munkámban is. Az emberek és kollégák szokták mondani nekem, hogy „te nem szoktál mellé nyúlni”. Én csak annyit tudok erre mondani neked is kedves olvasó, hogy nem én „Angel” vagyok a pontos, hanem jók a szellemi vezetőim. Ma már tudom, hogy az emberfia nem tévedhetetlen és ezt én kizárólagosan az angyaloknak és szellemi vezetőimnek köszönhetem, nap, mint nap kommunikálva velük.
Így tanultam meg az angyalkommunikációt, angyalterápiát, angyalmágiát, melyek óriási szellemi erőket mozgatnak meg életünkben. Beleértve a magánéleti és szakmai életterületeink támogatását is.
Nem illik összekevernünk őket a tündéri világgal, hisz az angyalok tisztán szellemi lények, a tündérek pedig a természet szellemei.
Az angyalológia 4000 éves tudomány, és a vallásos hagyomány részei is. A nagy sémi vallások: a judaizmus, a kereszténység, az iszlám, az ortodox vallások ezoterikus nézeteit és felfogását képviseli, miszerint az angyalok a menny és a föld között közbenjáró szárnyas szellemek. Az Isteni forrás azért teremtette őket, hogy segítséget kérhessünk tőlük életünk minden területén és közbenjárjanak értünk a Teremtőnél.
Az angyalokat a Teremtő az univerzum világosságára és egyensúlytartására teremtette, és ők irányítanak mindent. Céljuk, hogy fenntartsák a teremtés egészét. Az állatok, a növények és a kövek – minden élő és élettelen mögött egy angyali intelligencia áll. Beleértve a bolygókat és a szelek sem kivételek. Az angyalokat nem kötik az idő és tér korlátai. Gyorsabbak a fénysebességnél is és egy pillanat alatt ott teremnek, ahol akarnak, és bármilyen formát fel tudnak ölteni. Bár biológiai értelemben nem hím, vagy nőneműek, energetikailag mégis az egyik, vagy másik polaritáshoz tartoznak.
Ők a Teremtő hírhozói, csak szolgálni és dicsérni képesek, örömmel nyújtva védelmet a bukott angyalok mesterkedései ellen, akik nem szolgálatra, hanem uralomra törtek: démonokká és gonosz szellemekké váltak.
Az őrangyal az embert egész életén át kísérő szellem. Ez talán minden angyali fogalom közül a legrégibb, és létezik az összes hagyományos kultúrában.
Tudnunk kell egy nagyon fontos szabályt, szellemi törvényt: Kizárólagosan csak akkor segítenek, ha kérünk. Kérnünk kell. Pontosan és jól.
Ez a szellemi törvény egyedül az őrangyalunkra nem vonatkozik. Abban az esetben, ha életveszélyes helyzetbe kerülünk, a csodával határos módon megmenti az életünket, feltéve, hogy még van földi feladatunk és nem kell eltávoznunk. Két nagyon fontos őrangyalunk van. Egyikük a jelenlegi életünkben vigyáz ránk és őrködik felettünk, másikuk minden életünkön át kísér bennünket az inkarnálódás során. Valóban megmentenek bennünket, de nem árt, ha tudjuk a nevüket, és beszélgetünk velük gondolatban. Hisz óriási erejük van, mutatják az irányt. Ha jó a kapcsolatunk velük, akkor olyan erővel, képességekkel, kisugárzással ruháznak fel bennünket, mint amilyen nekik van. Ez pedig születésünknél dől el. Így erősebbek, határozottabbak, különlegesebbek tudunk lenni és könnyebben oldjuk meg napi problémáinkat.
Angyali segítség beavatkozás, csakis akkor érkezik, ha megkérjük őket. Kérhetjük szeretteink barátaink részére is. Amennyiben jól fogalmazzuk meg, hogy mihez kérjük segítségüket, életünk mely területére, milyen probléma megoldáshoz, akkor a segítség nagyon gyorsan megérkezik. Kicsit befelé kell fordulnunk, és figyelni érzeteinket, bevillanó gondolatainkat, ihleteinket. Majd megcselekedjük, és azonnal megvilágosodik előttünk, hogy útmutatást kaptunk az angyaloktól. Azaz ezek a csodálatos szellemlények átveszik életünk irányítását, és elvezetnek bennünket a megoldáshoz a csodával határos módon. Olyan útmutatást és megoldásokat nyújtanak számunkra, melyek egyébként eszünkbe sem jutottak volna. Nem szokott elmaradni a külső segítség sem. Van úgy, hogy töprengünk valami megoldandó feladaton, és ha ahhoz angyali segítséget is kérünk, akkor „véletlenül” találkozunk valakivel, vagy felhív bennünket valaki, aki meghozza a segítséget, megoldást a problémánkra.
A szellemvilágban és az angyali szférákban hierarchikus rendszer van. Ez furcsán hangzik, de érdekes módon az univerzumban rend van és mindenki tudja és teszi a dolgát. Egyedül az ember nem tudja, hogy mi a feladata, és sok esetben nem megfelelőképp cselekszik. Ebben is tudnak segíteni nekünk az angyalok.
A pontos angyalkommunikációhoz feltétlenül ismernünk kell legalább a hét fő angyalt, Arkangyalt. Az „ark” szócska rangot jelöl. Ők a fő angyalok. Az angyali nevek „el” végződése, pedig isteni tartalmat jelent.
Isten legerősebb angyala: Michael arkangyal. Ő a hadvezér, az igazságosság, védelem, erő képviselője. Sok esetben Jézus az ő képében jelenik meg köztünk. Igazságszolgáltatáshoz kérhetünk tőle védelmet, segítséget. Minden eszközünk, tárgyunk, otthonunk, autónk, családunk védelmében segít, és fontos, hogy utazáskor kérjünk áldást az utunkra és Michael arkangyal védelmét. Színe: a kék és az arany.
Rafael arkangyal: Isten gyógyítója, zöld és sötétlila. A szívcsakra színe (a zöld) az övé. Kérhetjük, hogy jöjjön el hozzánk és gyógyítsa meg testünket, lelkünket, szellemünket. Ha szükségünk van rá, akkor életterületeinkre is kérhetünk tőle gyógyítást, vagy családtagjainknak, barátainknak, és meggyógyítja emberi kapcsolatainkat is.
Hamuel arkangyal: A feltétel nélküli szeretet arkangyala, a kapcsolatok, a figyelmesség rózsaszín és narancssárga szellemlénye. Fordulhatunk hozzá, ha nincs bennünk elég szeretet, hogy tudjuk szeretni önmagunkat és másokat. Ezáltal rólunk is gondoskodjanak mások.
Gabriel arkangyal: A látomások, az útmutatás, az ihletek, a próféciák, a megtisztulás arkangyala. Indigókék és fehér színekben jelenik meg. Kérhetünk tőle segítséget életfeladatunk, hivatásunk megtalálásában, vagy bármilyen más útmutatást. Segít negatív tulajdonságaink levetésében és a testi megtisztulásban is böjtöknél.
Jofiel arkangyal nevének jelentése: Isten szépsége. Az öröm, az ébredés és bölcsesség arkangyala szikrázó sárga fényben pompázik. Hívjuk Jofiel arkangyalt, ha meg akarjuk tapasztalni a belső fényünket, látásunkat, ha nincs öröm az életünkben, és vidámabban, boldogabban szeretnénk élni. Segít, ha szomorúak vagyunk és vigaszra van szükségünk, esetleg depresszióban szenvedünk.
Uriel arkangyal a béke és nyugalom arkangyala. Ha segítségül hívjuk, arany és lila fényeivel elhozza életünkbe, családunkba, munkahelyünkre a békét, nyugalmat. Kérjük meg, hogy szabadítson meg bennünket félelmeinktől, kétségeinktől. Ő őrzi az Akasha krónikát, a világmindenség adattárát, melybe csak a látnoki képességekkel rendelkező emberek láthatnak bele.
Zadkiel arkangyal a megbocsátás, kegyelem, tolerancia arkangyala. Ibolyakék lángjával meg tudja tisztítani életünk összes területét, auránkat, házunkat, minden tárgyunkat, területeket. Hatalmas arkangyal óriási szellemi erővel, hatalommal rendelkezik. Közben járhat értünk kegyelemért Mennyei Atyánál. Kérjük meg őt, hogy alakítsa, polarizálja át életünk összes területén a negatív energiákat pozitívvá, csodálatos ibolya lángjával szabadítson meg bennünket a negatív energiáktól, tisztítson meg bennünket. Ő a karma őre, a szellemi törvények szerint karmát csak a teremtő oldhat. Kérjük meg Zadkiel arkangyalt, hogy járjon közbe értünk a teremtőnél, és oldja negatív karmáinkat és a Föld bolygó negatív karmáit.
Ők a legfontosabb arkangyalok, akik óriási hatásfokkal nekünk segíteni tudnak, ha kérjük őket, és ha alázattal, szeretettel tesszük azt. Az angyali energia, a legtisztább, legerősebb, legmagasabb rezgésű energia, amely lassan hat, de biztosan. Ezért nagyon pontos és erős angyalmágiát is tudunk velük készíteni, de azt majd a legközelebbi alkalomkor beszéljük meg, és folytatólagosan…

Szeretettel: Angel