A Numerológia mint önismeret

numerologia-onismeretNapjaink egyik legfontosabb témája változó világunk küszöbén az önismeret. Mondhatjuk, hogy nincs rá szükségünk és fölösleges gyötrődés, de ha nem vagyunk jól és nem találjuk helyünket a világban akkor mégis szükségünk lehet némi önelemzésre. Miért?

MERT A VILÁG VÁLTOZIK ÉS A VILÁG NEM FOG HOZZÁNK VÁLTOZNI, NEKÜNK KELL A VILÁGHOZ VÁLTOZNI.

Mint médium és tanító mondhatnám neked azt is kedves olvasóm, hogy a szellemi törvények értelmében:

A BIZTONSÁG AZ ÖRÖK VÁLTOZÁSBAN VAN.

Gondolj bele kedves olvasóm, hogy milyen események történnek nap, mint nap a világban. Ne azt nézd most hogy, történelmet ír ismét az emberiség és lesz-e háború vagy nem? Melyik nemzet mire törekszik és, hogy hatalmi harc folyik a nagyvilágban. Hanem csak arra törekedj, hogy te a helyeden legyél a világban és milyen képességekkel tudással rendelkezel itt és most ebben a szép földi életben. Hogyan tudnád jobbá tenni a te kis világodat, életedet? Mitől lennél jobban? Hogy tudnál boldogabb lenni? Min kellene változtatnod az életedben azért, hogy jobb legyen a közérzeted? Igaz a nagy globális változásokhoz közöd van. Nekem is és minden embernek Mindnyájunk egy kis rezgő lélek és a sok hasonló rezgő lelkecske, emberke keresi a hozzá hasonló rezgésű lelkeket, embereket, mert köztük érzi jól magát. Erősebbnek kiegyensúlyozottabbnak, szebbnek érzi magát hasonló gondolkodású energiaszintű emberek között. Amennyiben nem vagy már jól környezetedben, akkor más társaságot, köröket, munkát, elfoglaltságot kell keresned, hogy ismét jól érezd magad. Ebben az esetben neked is változnod, változtatnod, tanulnod kell.
Tudnod kell, hogy egy lélek ember rezgése lelki fejlettségi szintjétől negatív, vagy pozitív tulajdonságaitól függ. Azok az emberek vannak a legmagasabb szellemi szinten, akik mentesek negatív tulajdonságoktól, vagyis megszabadultak már az alacsony rezgésű tulajdonságaiktól, mint pld: bosszú, harag, gyűlölet, irigység, féltékenység, kapzsiság, fösvénység, kritika, ítélkezés. Ezek mellett az emberek mellett nyugalmat, töltődést érzel. Árad belőlük a szeretet és a magas rezgésű energia. Míg a negatív tulajdonságokkal rendelkező emberek mellett ideges leszel, lefáradsz és frusztráción kapod magad, majd odébb állsz.
A helyzet az, hogy először önmagunkon kell változtatnunk, dolgoznunk, ahhoz, hogy magasabb rezgésű embereket, munkát tudjunk bevonzani. A változás után pedig jön a szerencsés változás, az új emberek, új munka, jó társaság, új témák. Így működik a vonzás törvénye és a te mikrokozmoszod, amely becsatlakozik a makrokozmoszba, azaz a nagy Világba.

Akkor pedig tettél magadért, A TE BELSŐ BÉKÉDÉRT másokért, a Világ magasabb rezgéséért A BÉKÉÉRT.

Persze ez nehéz és sok energia. Tudatos munkával figyelni önmagad nap, mint nap és változtatni önmagadon. A legkönnyebb pedig azt mondani, hogy „én erre képtelen vagyok, nekem ez nem megy.”

Elárulom neked kedves olvasóm, hogy nem így van. Nincs javíthatatlan ember és nincs olyan ember, aki nem tud változtatni önmagán. Ennek az a valós alapja, hogy nem akar változtatni és amíg a kifogásokat keresi, hogy: „nem tudok, mert…. Nem lehet, mert……..” addig nem is fog. Nem döntötte el, hogy változást szeretne az életében önmaga által.
Születésünknél fogva minden emberben ott lakozik az ISTENI SZIKRA és A VÁLTOZÁS KÉPESSÉGE, csak eldöntened akarnod kell.

Ehhez szeretnék most neked kedves olvasóm röpke önismerettel szolgálni a numerológia segítségével. Csak a születési dátumodra van szükséged és abból is csak a születésnapod számára.

A numerológia 1-9-ig számol és nincs benne 10-es. Azaz a 10-es az csak 1-et jelent tehát 10/1 20/2. A 0 pedig csak zérót jelent és az előtte lévő szám energiáját erősíti fel 10-szeresére, illetve jelzi, hogy erősen dominál annak a számnak az energiája.

Tehát a numerológiában a születésnapi számunk a személyiségjegyeinket mutatja. Pozitív és negatív tulajdonságainkat. Felnőttkori számnak is nevezi a numerológia. ami kb. 25 éves korunktól kezdődik. Továbbá mutatja, hogy mi az a szakma foglalkozás, amely legjobban megfelel személyiségünknek és miben lehetünk sikeresek.

Tarts velem kedves olvasóm és számoljunk, elemezzünk együtt a példák alapján. Pld.

1956. 08. 10. születésnapi száma 10/1 Vezető, nagyon erős, domináns, vezéregyéniség.

1965. 08. 01. születésnapi száma 1/1 Vezető, domináns, de nem olyan erős, mint a „0” zéróval növelt 1-es.

1989. 07. 19. születésnapi száma 19/10/1. Vezető, nagyon erős, domináns vezéregyéniség.

1975. 06. 18. születésnapi száma 18/9. A szellemi ember, intelligens, empatikus.

Amint látod a numerológia mindig 1 számjegyre egyszerűsít. Addig adja össze a számokat, míg 1 számjegyet nem kapunk és így mutatja meg a születésnapunk dátuma személyiségünk negatív pozitív tulajdonságait, szakmánkat, képességeinket.
Íme a rövid jellemzés részedre kedves olvasóm, remélem tudok neked segíteni vele az önismeret útján.

1-es a Vezető
1, 10, 19, 28-an született emberek. Vezetői képességekkel rendelkező emberek. Kreatívak, dominánsak, sok elvárással a külvilág felé. Következetesek, okosak jó problémamegoldó képességgel. Kiváló vállalkozók, főleg egyedül tudnak dolgozni, nem szívesen társulnak. Az Ego száma és az agyi intelligencia is. Egocentrikusak önzőek tudnak lenni. Megy a feje után. Az van, amit ő akar. Sértődékeny és nem fogadja el sokszor mások véleményét. Konzervatívak, sokszor merevek, akaratosak, makacsok.

2-es a Segítő
2, 11,20, 29-én született emberek.. Ők azok, akik segítőnek születtek ebben a világba olyan szakmákat is választanak. Szolgáltató iparban, gyógyítói, ezoterikus pályán is. Ők nem agyból hanem érzelemből döntenek. Sokszor szolgaként élnek, pedig nem ez a feladatuk. Elnyomhatóak és szeretnek társulni. Nőként igazi anya és fantasztikus nő. Férfiként lágy érzékeny férfi. Passzív, befogadó, befolyásolható labilis, döntésképtelen. Önbizalom hiányos, meg kell tanulnia önmagáért kiállni. Ki lehet őket használni, de vannak olyanok akik jól tudnak helyezkedni és mások hátán érik el sikereiket.

3-as a Szórakoztató
3,12, 21, 30-an született emberek. Dinamikus, okos, gyors észjárású emberek. Kommunikatív, írók, média tehetségek. Erősen gesztikulálnak, sokoldalúak, kereskedelem, vendéglátás, üzleti élet az övék. Érzéke van az ezoterikához, zenéhez, művészetekhez. Bájosak, tetszetősek, hódolnak a divatnak. Mindenhez hozzá tudnak szólni. Sokszor túl sokat beszélnek nem mindig lényegre törőek. Hibájuk, hogy elbizonytalaníthatóak és széteshet tőle a személyiségük. Jó marketingesek sikeresek. Manipulatívak tudnak lenni. Nem érzelemből kommunikál, hanem agyból. Rivalizálásra hajlamosak.

4-es a Realista
4, 13, 22, 31-én született emberek. Megbízható, korrekt, precíz, pontos emberek. Szava készpénz. Lehet rájuk számítani. Felelősségteljesek. Azt hiszi el, amit lát, materiális, fontos a fizikai sík. Nem hisz a szellemiben, de ha ezt át tudja transzformálni kiváló tanácsadó és gyógyító válhat belőle. Mérnökök, matematikusok, sikeres, szorgalmas emberek. Munkamániás és pesszimista tud lenni. Borulátó, panaszkodós kibillent állapotában. Részleteket kiválóan jól kidolgoz, elemző. Nem túl érzelgős. Racionálisan látja a világot és ezért megbánthat embereket. Kitartó rutint kedvelő ember. Nehezen változtat és nehézkes, szögletes tud lenni.

5-ös az Optimista
5, 14, 23-án született emberek. Vidám, optimista emberek. Társaság középpontja. Jó tanácsadók, utazók, csavargók. Az abszolút szabad ember. Nehezen élnek párkapcsolatban, nem megzabolázhatóak. Jó tanácsadók, kiváló objektív véleményükre lehet támaszkodni, jó tanácsadók. Műveltek és nagyon intellektuálisak. Minden érdekli őket. Nem bírják az unalmas életet fel is rúgják, hisz a kötöttséget nem bírják. A Kozmikus Isteni Igazságot ösztönösen képviselik, igazságszeretőek. Nem kötődnek semmihez, senkihez. Utaznak, költöznek, külföldön is feltalálja magát. Szónokok, politikusok, de minden szakmában ott vannak. Kibillenve hőbörgősek, kiabálósak, lumpolnak. Nem lehet nekik parancsolni. Van bennük szeretet, lendület, tüzes erő. Óriási a belső hitük, A hit száma.

6-os a Harmonikus
6, 15, 24-én született emberek. Szép erotikus külsővel rendelkeznek. Színben harmóniában öltözik. szép a lakása, csinos emberek. Szeretettel terelgetnek másokat, tanácsadók, jó a globális látásuk. Közgazdászok elemzők, szépészet területén jól érzik magukat. Mindig a külső, belső harmóniára törekszenek. Fontos nekik az anyagi biztonság és tesznek is érte. Fontos számára a család. Viszont nagyon kritikusak, veszekedősek tudnak lenni. Vitatkozik és beleszól mások életébe. Ők látják mások életében a megoldást és kérdezés nélkül mondják a véleményüket. Eldöntik, hogy másoknak mi a jó és rájuk is erőltetik, amit nem szabad. Pletykásak, rosszindulatúak is tudnak lenni. Mártírok, panaszkodósak.

7-es a Céltudatos
7, 16, 25-én született emberek. Nekik mindig minden rendben van. Szűkszavúak, nem beszélnek, nem panaszkodnak. Maguknak való emberek kissé titokzatosak és ez vonzza hozzájuk az embereket. Olyan a kisugárzásuk, hogy a környezetükben mindenki összekapja magát. Tervez, összeszedett, következetes, céltudatos. Mindig tudja mit akar. Jól futnak fizikai és szellemi síkon is. Spirituális tanítók, gyógyítók is. Tanáremberek, szellemi vezetők , minden szakmában megtalálhatóak. Az üzletben és a magánéletben is önzőek tudnak lenni, csak önmaguk a fontos. Nem nagyon hallják meg mások véleményét. Okosak, toleránsak, de nem elég intelligensek. Bezárkóznak és mogorvák tudnak lenni. Fő problémájuk, hogy érzelmi elfojtásokkal küszködnek, ezért nem tudják mindig kimutatni szeretetüket.

8-as a Harcos
8, 17, 26-án született emberek. Pénz, harc, karrier a jelszavuk. Vonzzák is a pénzt és életük folyamán komoly vagyonokra tudnak szert tenni. Fényes karriert építenek. Tesznek is érte és kiváló érzékük van a pénzcsináláshoz. Az üzleti élet területén mindenhol ott vannak. Bankárok, pénzügyi szakemberek. Okosak szeretnek irányítani, de nagyon veszélyesek mert manipulatőrök. Üzletben és magánéletben is. Temperamentumosak, tüzesek, jó szeretők, de maguk felé hajlik a kezük. A mágikus gyógyító erő száma is a 8-as. Sokszor önmaguktól is szenvednek, mert a 8-as önmagával is harcol nem csak a környezetével, ezért elviselhetetlenek tudnak lenni. Örök harc, rivalizáció. Be kell állítani a belső békéjüket. Jóga, meditáció, hit, vallás, sport segíthet nekik ebben. Szellemharcosok, spirituális emberek is.

9-es a Szellemi
9, 18, 27-én született emberek. Ők az igazi szellemi emberek, ezért nehezen tudnak élni és megélni a földön. Magányosak mégis kell melléjük egy társ, aki lerángatja őket a földre. Álmodozók, teljesen elrugaszkodottan is tudnak élni. Tökéletesség mániájuk van, ezért eszik mások életét. nagyon szívósak kemények, ők a meg nem értett zsenik. Okosak és nagyon intelligensek, érzékenyek, fognak mindent, amit a szellemvilág, univerzum közöl. Az erkölcsöt képviselik és a világ változtatására születtek. Valóban sokat tudnak, hisz a 9-es szám minden szám energiáját magába foglalja. Két világban élnek. Fent és lent. Gyógyítók, orvosok, pszichológusok, látnokok, numerológusok. Önfeláldozók és áldozatok. Életük folyamán meg kell tanulniuk, hogy senkiért ne áldozzák fel önmagukat. Önzetlenségük a Krisztusi önzetlenséggel analóg. Több szakmájuk van, életük végéig tanulnak.

Szeretettel: Angel